Transportweg 7 loods 8 Doetinchem
Geopend op afspraak

Over ons

Stuttcars is ontstaan uit passie voor het merk Porsche. 15 jaar geleden heb ik mijn 1e , een Porsche 3.2 G50 1987 gekocht. Nu deel ik deze passie met een aantal andere liefhebbers en hebben we Stuttcars opgericht.

In de loop van de tijd is de liefhebberij uitgegroeid tot een kleine verzameling. Middels deze website willen we  graag onze  passie delen.  

De Porsches van Stuttcars zijn allemaal voorzien van volledige onderhoudshistorie veelal  incl Porsche Geburtsurkunde en zijn de kilometers gecheckt.

Sinds een paar jaar richten we ons ook op de verkoop van Porsches  die allemaal aan de bovenstaande eisen moeten voldoen. Alle Porsches die we verkopen krijgen een afleverbeurt door Porsche Gelderland of Twente en op verzoek van de klant kan altijd een 111 punten check worden uitgevoerd.  We gaan voor het predikaat “Stuttcars waardig”.

Regelmatig hebben wij in Doetinchem aan de transportweg  “Cars en Coffee”  waarbij u van harte uitgenodigd bent om onder het genot van een kopje koffie gezellig bij te praten over onze gezamenlijke passie.

Ook toeren we met Porsche liefhebbers door Nederland, deze ritten worden aangekondigd middels onze nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven via de website.

Mocht vragen of opmerkingen hebben dan kunt u een mail sturen aan info@stuttcars.nl.

Groet,

Alwin and friends

Privacybeleid
Een Brovisuals website © 2022
cross