Transportweg 7 loods 8 Doetinchem
Volg ons op Facebook!
Geopend op afspraak

Over ons

Stuttcars is ontstaan uit passie voor het merk Porsche. 15 jaar geleden heb ik mijn 1e , een Porsche 3.2 G50 1987 gekocht. Nu deel ik deze passie met een aantal andere liefhebbers en hebben we Stuttcars opgericht.

In de loop van de tijd is de liefhebberij uitgegroeid tot een kleine verzameling. Kom eens langs om samen onze passie delen.  

Sinds een paar jaar richten we ons ook op de verkoop van Porsches  die allemaal aan strenge eisen moeten voldoen. Alle Porsches die we verkopen krijgen een afleverbeurt door Porsche of een Porsche Specialist. Vaak werken we samen met Porsche specialist Schmidt Oss, de specialisten van Schmidt zijn stuk voor stuk kenners die met passie en expertige aan uw auto werken. Op verzoek van de klant kan altijd een 111 punten check worden uitgevoerd.  We gaan voor het predikaat “Stuttcars waardig”. De meeste auto's zijn voorzien van garantie.

Regelmatig hebben wij in Doetinchem aan de transportweg  “Cars en Coffee”  waarbij u van harte uitgenodigd bent om onder het genot van een kopje koffie gezellig bij te praten over onze gezamenlijke passie.

Ook toeren we met Porsche liefhebbers door Nederland, deze ritten worden aangekondigd middels onze nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven via de website.

Mocht vragen of opmerkingen hebben dan kunt u een mail sturen aan info@stuttcars.nl.

Groet,

Alwin and friends

Privacybeleid
Een Brovisuals website © 2024
cross