Transportweg 7 loods 8 Doetinchem
Geopend op afspraak
Nieuws

Von Schmidt 008 in Doetinchem!

Maandag 16 mei bracht Frank de 008 naar Doetinchem. Bijna 2 jaar is er over gebouwd. Ik moet alleen nog beslissen of ik hem zo hou of toch de velgen goud maak als de remklauwen en de bestikkering doorzet. 19 mei ff bij Freek geweest in Heteren en hij liet zijn fotograaf een preview maken, dus maar besloten het wel te doen .

14 april 2022. Gisteren voor de eerste keer proefgereden, wat een power in het achteronder. Hij zwalkte nog wel een beetje en de decibel killers moesten nog worden geplaatst. Dat is ook wel nodig want de resonantie in de auto is te hoog. Genoeg werk te doen maar verder ..."wat een machine", met zijn rauwe RS bak die lekker schraapt. Ben hoog gespannen!

nu bij de bekleder in Reek.

Sinds februari staat de 008 in Reek bij autobekleder Rob Manders en zijn vrouw. Zorgvuldig gaan ze te werk en dragen er zorg voor dat de 008 mijns inziens de mooiste Von Schmidt wordt die tot nu toe gemaakt is. De perfectie straalt ook van de auto af. Wanneer ik langskom verbaas ik me telkens weer (Mieke Telkamp zong het al) over het stukje vakmanschap wat je ziet. Op de Puur dag was er een hobbyist die zei dat deze auto's te duur waren en hij liet me zijn creatie zien. Mooi ding maar niet meer dan dat. De kwaliteit kwam niet in de buurt van wat Frank Schmidt maakt.

Privacybeleid
Een Brovisuals website © 2022
cross